Ja, ik wil!

Tijdens de laatste keren hardlopen zat ik tegen een paniekaanval aan. En toen durfde ik twee weken lang niet meer. Ik heb niet meer gelopen en dat voelt echt niet fijn. Weer heb ik het gevoel van falen. En als ik niet oppas zit ik zo in een neerwaartse spiraal.

Met AD(H)D heb je een flinke motivatie nodig om te beginnen of door te gaan met iets. Het is geen luiheid, het is geen onwil, het is onkunde. En als ik niet meer durf, dan ga ik dus al helemaal niet meer.

Maar vandaag ging ik, na twee weken “rust”, wel weer. Ik heb er namelijk een nieuwe motivatie bij. Ik wil er mooi en fit uitzien in dé jurk, op onze dag! Ik ben na 11 jaar verkering ten huwelijk gevraagd. Tijdens de afwas, om me volledig te kunnen verrassen. Met de allermooiste ring, met de allermooiste steen, door de allermooiste man.

En hoe leuk is het om met ADHD een bruiloft te plannen?! Laat de chaos maar komen. Want; ja, ik wil!

14

Laat weten wat je ervan vindt!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.