Maar je krijgt er zoveel voor terug

Topmodel Tyra Banks plaatste deze week op instagram haar natuurlijke schoonheid, inclusief donkere kringen rond haar ogen. Ze schreef erbij dat zij dit echt is, zonder filtertjes, zonder make-up en zonder retoucheren.

Later plaatste ze weer een foto, vol in de make-up, met goed licht en een filtertje. Hier schreef ze bij dat zij dit ook echt is. Dat ze zich goed voelt als ze opgemaakt is en er een mooie foto van komt.

Wat een durf in deze gemaakte, perfecte wereld.

Ik draag ook make-up. Vooral in de zomer veel meer dan ik zou willen. Maar als ik mezelf fijn wil voelen moet ik wel. Sinds de zwangerschappen heb ik een permanent rood masker. En dat vind ik niet mooi. Als ik een keer iets minder make-up op doe krijg ik meteen de vraag of ik te lang in de zon heb gezeten. Snap ik, dat zou ik ook denken.

Zonder een laagje foundation, poeder en blush ga ik de deur eigenlijk niet uit. Behalve als ik ga hardlopen. (Dat zou ik weer eens moeten doen…)

Maar na Tyra ga ik nu ook naakt op de foto. Nou ja, voor de helft dan ;)

Gelukkig is er make-up. En kreeg ik twee prachtige kinderen in ruil voor mijn rode masker.

 

Durf jij ook je natuurlijke schoonheid te laten zien?

16

Laat weten wat je ervan vindt!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.