Jeej! Mijn eerste blog!

Ik ben Esther, al 5 keer heb ik mijn 28ste verjaardag gevierd en ik woon met mijn gezin en hond aan de rand van de rustgevende Veluwe.

Ik was, en blijf, zelfstandig ondernemer. Op mijn 21ste had ik mijn eigen bedrijf en het liep als een trein. Oké, als een lesauto, ik had een eigen autorijschool. Maar na 5 jaar ging de stekker eruit.

Waarom? Burn-out.

Ik bleef thuis, kwam wat tot rust en in 2010 werd onze zoon Julian geboren. Toen hij een jaar was ging ik “weer wat doen”. Ik ging werken bij een baas, in de detailhandel. Leuk, maar ik miste de uitdagingen van het ondernemen, waardoor ik me niet goed kon blijven concentreren. Het ging mis. Na een jaar zat ik weer thuis. Wéér in therapie. Maar dit keer wilde ik meer onderzoeken. Niet alleen maar naar huis gestuurd worden met een burn-out. Dat ging al mijn hele leven zo. Op en af. Ik wist niet beter.

Na ruim een half jaar, vele tests en onderzoeken, gesprekken en interviews met mijn ouders, was de diagnose daar; ADHD. Iets minder H, maar wel aanwezig.

Accepteren bleek bij mij wel een toverwoord. Ik wil(de) geen medicatie. Ik leef er al 28+ jaar mee. En met hulp en aanpassingen ga ik het aan.

En we hadden nog een kinderwens. Die wens kwam in 2014 uit met de komst van onze Roos.

Een andere grote wens, van mijn vriend, kwam uit in mei van dit jaar. Fulltime aan de slag met het bedrijf wat hij al bijna 15 jaar “erbij” heeft. In een fijn kantoor werkt hij daar nu keihard en vol liefde aan creaza. En die liefde is besmettelijk , want ik wil er ook graag iets doen.

Iets inderdaad. Maar wat?

Op dit punt in mijn leven heb ik veel vraagtekens, twijfels, nieuwe (nog onbekende) doelen. En dus nog meer drukte in mijn hoofd.

Ga ik bloggen? (Als je dit leest is het antwoord dus ja ;))

Ga ik bij creaza werken? Zo ja, wat, wanneer en hoe?

Houd ik nieuwe plannen eindelijk vol? Maak ik ze af?

Graag neem ik jullie, via mijn blog, mee in mijn hoofd.

Op rustige en onrustige momenten…

Esther

19
4 reacties op
“Jeej! Mijn eerste blog!”

Laat weten wat je ervan vindt!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.